De leukste travelaccounts om te volgen op Instagram

Een tijdje geleden deelde ik mijn favoriete bookstagramaccounts op Instagram. Maar ik kwijl niet alleen bij prachtige boekfoto’s, ik kan ook wegdromen bij prachtige foto’s van travellers! Er zijn ongelofelijk veel travelaccounts die je kunt volgen en soms zie je door al die prachtige foto’s je telefoon niet meer. 😉 Daarom zette ik mijn 9 favoriete accounts voor je op een rijtje! Loer je lekker mee? 

Het eerste account dat ik jullie niet wil onthouden, is WorldwanderlustDeze dame heeft meer dan een half miljoen (!) volgers op Instagram en dat is het helemaal niet waard. Ze maakt echt prachtige foto’s die er direct voor zorgen dat je gelijk een vlucht wil boeken naar de prachtige bestemmingen die zij bezoekt. Helaas heb ik geen portemonnee die dat allemaal aankan, #snik.

De Australische Nicola van Polkadot Passport ben ik toevallig via Pinterest tegengekomen, maar ik ben haar gelijk gaan volgen op Bloglovin’ en op Instagram. Ze schrijft niet heel veel blogjes, maar maakt wel prachtige foto’s! Ze maakt niet alleen foto’s van de bestemmingen waar ze is, maar vaak staat ze er zelf ook (gedeeltelijk) op. Echt een aanrader (ook voor haar blogjes).

Ik ben niet snel jaloers, maar de foto’s van Leonie van OhhCouture zijn zo mooi dat het groene monsters soms best om het hoekje wil kijken! Ik wil haar geen voorbeeld noemen, maar als ik zulke mooie foto’s kon maken, dan zou ik nooit meer een wettenbundel aanraken.. 😉 De foto’s op dit account zijn lief, romantisch en gewoon helemaal perfect! Zou ze les willen geven? Misschien mag ik dan gelijk mee op haar reisjes!

Het stel van Neverendingworldtour reist de hele wereld over met z’n tweeën en je kunt ‘met ze mee gaan’ door middel van de prachtige foto’s die ze online plaatsen. Pas op: je bucketlist groeit en groeit terwijl je door hun feed scrollt. Zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd!

Zei ik net dat OhhCouture mooie foto’s maakt? Dametraveller kan er ook wat van! Ik kan me niet eens voorstellen hoe lang je bezig moet zijn met zulke prachtige foto’s! Deze foto’s zijn een al perfectie en ook bij dit account groeit je wishlist waar je bijstaat!

Hé, een Nederlands account! Dit is misschien niet helemaal een echt travelaccount, maar zeker wel een account waar je hart kunt ophalen met leuke plekjes om te bezoeken in Nederland! Sinds je bij Instagram foto’s kunt opslaan, heb ik al heel wat mooie plaatjes van Chapture Adventure opgeslagen met hotspots in Den Haag die ik graag wil bezoeken! Ik raad je ook aan om deze dames hun blog te volgen!

Dit account was een van de eerste travelaccounts die ik volg, maar ook wel een van mijn favorieten. Hand Luggage Only kwam ik ook tegen op Pinterest en volgde ik al heel snel op Instagram zodra ik een account had aangemaakt. Deze mensen hebben al zoveel mooie plekjes bezocht! Denk je dat ze nog een plekje in hun koffer hebben?

De foto’s van iwanderaround zijn niet altijd helemaal perfect, maar dat is juist wel fijn. Tussen alle prachtige plaatjes zitten af en toe ik iets mindere exemplaren en laten je even zien dat al die toffe reizigers ook maar gewoon mensen zijn. Bovenstaande foto is daarentegen wel een plaatje en wel een van mijn favorieten! ♥

Ik denk dat iedereen het laatste instagramaccount wel kent, maar volgde je ze ook al? MuradOsmann reist de hele wereld over met zijn vriendin en maakt overal foto’s van haar achterkant met haar hand naar hem uitgestrekt. Ze hebben niet voor niets 4,5 miljoen volgers!

Kende jij deze Instagrammers al? Heb jij nog tips voor mooie travelaccounts?

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.