Zomer 2017: Waar gaan we heen?

Het einde van het jaar nadert en dus zijn we weer op zoek naar een bestemming voor de zomer van 2017. Dit jaar bezochten we in januari de vakantiebeurs waarna we onze geweldige trip naar Sri Lanka boekten. Aankomend jaar hebben we al een ‘grote reis’ gepland dus waarschijnlijk gaan we in de zomer niet naar een verre bestemming. Op dit moment hebben we een aantal bestemmingen waar we over twijfelen. 

Op dit moment staan er 5 bestemmingen op onze ‘shortlist’ en nog twee bestemmingen waar eigenlijk wel heel graag heen willen, maar we weten niet of het ook echt mogelijk is. Met dit lijstje gaan we half januari weer naar de vakantiebeurs en hopelijk komen we met een geboekte reis thuis! Kijk je gezellig mee?

Portugal
Mijn vriend heeft het al een aantal jaar over dat hij wel een keer naar Portugal wil. We hebben het een en ander op een rijtje gezet en op dit moment staat een rondreis door dit Zuid-Europese land op ons rijtje. We willen een auto huren en langs verschillende steden gaan. Tijdens het zoeken ben ik steeds enthousiaster geworden en deze reis zal ook zeker bij ons budget passen!

Griekenland
Ik heb echt prachtige foto’s gezien van het eiland Zakynthos en nu staat deze bestemming heel hoog op mijn lijstje. We hebben ons nog niet helemaal in dit eiland verdiept dus we weten ook nog niet wat we allemaal kunnen doen op Zakynthos, maar de foto’s zorgen er in ieder geval voor dat ik direct op het vliegtuig wil stappen! Stapel boeken mee, luchtbedje voor in het zwembad, in één woord: heerlijk!

Marokko
Ik wil heel graag nog een keer naar Marrakech en ik denk dat een zonvakantie naar Marokko dan een hele goed combi zou zijn. De laatste paar vakanties die we hebben gehad waren grotendeels actief dus ik denk niet dat wij er heel goed in zouden zijn om weer twee weken niets te gaan doen. Het lijkt me daarom geweldig om bijvoorbeeld twee weken naar Marokko te gaan en daarvan een paar dagen een stedentrip te maken naar Marrakech. Misschien is het wel warm, maar we houden het in ons achterhoofd als we op de beurs rondlopen.

Maleisië
De afgelopen twee jaar zijn de verre reizen naar Azië ons heel goed bevallen en ook Maleisië staat hoog op ons ‘verlanglijstje’. Heb je wel eens foto’s van deze bestemming gezien? Het is ronduit geweldig! Een citytrip in Kuala Lumpur en dan door naar de prachtige stranden en tempels, yes please!

Mexico
Soms ben ik echt een klein kind wat betreft vakanties. Als ik eenmaal een mooie foto van een prachtige bestemming heb gezien wil ik daar gewoon heen. En dan kan ik echt mijn hakken in het zand zetten. Al denk ik wel dat Mexico voor dit jaar misschien iets te duur is, maar mochten we een mooie aanbieding in Utrecht vinden, kan Mexico het nog zeker worden!

Dit zijn de vijf bestemmingen waarvan het één het waarschijnlijk ook gaat worden, maar we hebben ook nog twee bestemmingen waar we heel graag heen willen, maar ook India en Cuba zijn nog twijfelgevalletjes. We zullen zien wat de Vakantiebeurs gaat brengen in januari. ♥

Weet jij de bestemming voor de zomer van 2017 al? Heb jij nog tips?

Liefs,
Marleen

You may also like

2 reacties

    1. Oeh dat is een goede tip! We zijn nu aan het twijfelen dus Thailand en Portugal, maar denk toch dat het Thailand wordt haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.