Roadtrips die ik nog wil maken

Zoals je vorige week hier kon lezen ga ik liever met het vliegtuig op vakantie dan dat ik in de auto stap. Ik heb nooit van autorijden gehouden en vind het nog steeds niet fijn als ik lang in de auto moet zitten. 12 uur in een vliegtuig? Geen probleem! Maar 3 uur in de auto, nee bedankt! Maar ondanks mijn afkeer voor het karretje op vier wielen, zijn er nog wel een aantal roadtrips die ik wil maken. Ga je mee? 😉 

Roadtrip door de VS
Als ik ooit een roadtrip wil maken dan is dat wel door Verenigde Staten. Dit is denk ik de leukste manier om het land in één keer te ontdekken. Amerika staat bol met plaatsen die ik nog eens wil bezoeken en het lijkt me ontzettend tof om dit met een auto te gaan doen. Bijvoorbeeld de hele oost-kust afgaan, juist de west-kust of de bekende route 66! Het lijkt me echt heel gaaf om een maandje rond te toeren in dit prachtige land! Nu nog het geld ervoor vinden, ha!snelweg-vs

Roadtrip door Italië
Ik ben nog nooit echt in Italië geweest. Ik heb wel het geluk gehad dat ik Rome en Milaan heb mogen bezoeken, maar echt een zonvakantie heb ik nog niet in Italië doorgebracht. Het lijkt me heel gaaf om een paar weken lang door Italië te rijden en elke keer een andere plaats te bezichtigen. In een leuke Fiat door het prachtige binnenland van Italië heen crossen! Ik kijk er nu al naar uit om dat ooit te gaan doen! ♥fiatje

Transsiberië Express
Oké, hierbij speel ik een beetje vals, want dit is natuurlijk niet echt een ‘roadtrip’. Hierbij ga je een lange reis met de trein maken, maar stop je wel in verschillende plaatsen. Een soort cruise, maar dan met de trein. Beginnen in het prachtige Moskou en eindigen in de hele andere wereld van Beijing. Yes, I do! Onderweg kun je ook nog in allerlei stadjes in Rusland en Mongolië stoppen, echt heel bijzonder. Helaas is zo’n reis niet heel goedkoop, dus de komende jaren zal dit er denk ik nog niet inzitten. Maar een mens mag dromen, niet waar? transsiberie-expresGa jij graag met de auto op vakantie? Welke roadtrip wil jij nog graag maken?

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.