Zes thrillers die ik nog wil lezen

Volgende maandag is het Halloween en dus het perfecte moment om er een spannend boek bij te pakken. Natuurlijk passen horrorverhalen beter bij deze feestdag, maar horror is niet echt aan mij besteed. Wel ben ik fan van een goede thriller op zijn tijd en mijn ‘te-lezen-lijstje’ met thrillers groeit en groeit. Kijk je mee welke thrillers dat zijn? 

3x-boeken-thriller-1Mooie meisjes van Karin Slaughter
Ik moet iets bekennen: ik heb nog nooit een boek van de Queen of Crime gelezen. Shame on me, ik weet het. Maar daar gaat binnenkort zeker verandering in komen, want ik heb een gesigneerd exemplaar van Mooie Meisjes in mijn kast staan. Eigenlijk lag het boek op mijn stapel voor Boektober, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Hopelijk gaat het lukken in november.

Ik ben de nacht van Ethan Cross
Dit boek wil ik alleen al lezen voor de toffe cover! Het hele boek is gewoon zwart! Mijn vader heeft dit boek al gelezen en vond het een toppertje, dus ik moet mezelf er ook snel aan wagen. Een boek over een idiote seriemoordenaar doet het altijd goed, natuurlijk!

Ik reis alleen van Samuel Bjørk 
Eerlijk gezegd ben ik dit boek pas vorige week tegengekomen, maar het belandde wel gelijk op mijn lijstje. Je kunt het boek voor €10,- kopen, maar ik ben er nog niet uit of ik het boek (of e-book) ga kopen of dat ik het via de bibliotheek leen. De Scandinavische auteurs hebben mij nog niet echt bereikt, maar ik denk Bjørk daar wel verandering in kan brengen.3x-boeken-thriller-2

In een donker donker bos van Ruth Ware 
Dit boek heb ik in de zomer gewonnen bij Luitingh Sijthoff, maar ik heb het boek nog niet gelezen. Dit boek lijkt me echt razend spannend en dus echt perfect voor Halloween. Ik denk dat ik dit boek volgende week maar mee ga nemen in de trein.

Het boek over jou (Disclaimer) van Renee Knight
Ik kocht dit boek vorig jaar als Disclaimer en dit jaar is het boek opnieuw verschenen onder de naam Het boek over jou. Ik kijk vooral naar dit boek uit omdat het denk ik erg creepy zal zijn. Het boek is misschien niet heel erg spannend, maar ik denk dat door de rare gebeurtenissen je wel blijft lezen en lezen. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel
Een thriller van een van de leukste Chicklitauteurs van Nederland, die moet je toch lezen? Ik heb al erg veel goede reacties over dit boek gehoord en gelezen dus hopelijk krijg ik snel de mogelijkheid om dit boek te lezen.

Welke thrillers wil jij nog graag lezen?

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.