Boektober 2016

Hallo oktober! Vandaag is de eerste dag van de nieuwe maand en vandaag begint ook #BOEKTOBER 2016! Vorig jaar organiseerde Dagmar voor de eerste keer Boektober en dat was een groot succes! Ook ik deed mee en las een heleboel boeken, tijd voor een Boektober 2.0!

Wat is Boektober?
Boektober is een soort reading challenge waarbij je in oktober meer probeert te lezen dan je normaal gesproken doet. Net even wat extra tijd maken om te gaan lezen. Vorig jaar had ik een doel gesteld van 5 tot 8 boeken. Ik ben daar ruim overheen gegaan en las wel 14(!) boeken! Mijn reading challenge kreeg een enorme boost en ik ben dit jaar weer van plan om heel wat boeken te lezen.

Boektober 2.0
Via social media en via Dagmars blog kwam niets voorbij over een nieuwe Boektober dus ik besloot haar een tweet te sturen. Dagmar besloot uiteindelijk toch een Boektober 2016 te organiseren! Superleuk! Hier vind je de Facebookpagina van het event.

Wat ga ik lezen?
Ik heb me voorgenomen om in ieder geval 10 boeken te lezen en elk boek dat ik meer lees is natuurlijk mooi meegenomen! Ik heb een lijstje aangemaakt op Goodreads. Dit zijn de boeken die ik deze maand wil lezen:img_3494

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de boeklancering van Dagmars boek, Liever met lef, en ik ben erg benieuwd naar het boek! Dat boek wordt deze maand sowieso gelezen! Vorige week kocht ik ook het boek Ps Ik hou nog steeds van je dus ook deze ga ik zeker lezen. Mooie meisjes en Iene miene mutte zijn beide thrillers die al een tijdje op mijn TBR staan, dus deze maand is een mooie gelegenheid om deze boeken eindelijk te lezen.

Voor mijn challenges wil ik deze maand nog De Boodschapper en Unplugged lezen en Vergeef me moet binnenkort terug naar de bibliotheek. Ook ben ik gewoon nog heel erg benieuwd naar Angelfall en Tienduizend hemels boven jou. Als laatste (maar waarschijnlijk is dit een van de eerste boeken die ik ga lezen) wil ik nog Dans met jou van Jojo Moyes lezen. Dit is mijn all time favorite auteur en ik kan niet wachten om haar nieuwste boek te lezen. Dit boek verschijnt 4 oktober en wil ik zo snel mogelijk lezen!

Doe jij mee aan Boektober 2.0? Welke boeken ga jij lezen?

Liefs,
Marleen

You may also like

2 reacties

  1. Ik denk dat ik dit jaar boektober maar oversla. Heb net een nieuwe job, dus denk dat ik maar weinig tijd zal hebben om te lezen.. Tienduizend hemels boven jou vond ik trouwens echt super tof, maar Unplugged viel toch een beetje tegen. Hopelijk kan jij er meer van genieten 🙂

    1. Ik ben ook heel benieuwd naar Tienduizend hemels boven jou! Kan niet wachten om er in te beginnen! Nieuwe baan is ook belangrijk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.