De Pickwick Theeleuten Tag

Ik ben dol op thee. Vooral in de winter kan ik sloten thee drinken als ik wil. Heerlijk met een grote mok thee, een koekjes of chocola (of allebei) en een goed boek op de bank. Pickwick heeft een tijdje geleden iets leuks bedacht bij hun theezakjes. Aan het zakje hangen kaartjes met daarop leuke vragen die je even aan het nadenken zetten. Ik heb een hele stapel van deze leuke kaartjes verzameld en voor de tag heb ik er een aantal uitgekozen die ik met jullie wil delen. Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?
Ik zou meer tijd willen besteden aan schrijven. Ik vind het erg leuk om verhalen te schrijven, maar helaas heb ik daar de laatste erg weinig tijd voor. Ik neem er ook niet echt tijd voor, maar ik zou best vaker een uurtje of twee een verhaal willen schrijven. Misschien moet ik dit maar gewoon inplannen? 

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Mijn ultieme travel bucketlist hebben jullie al kunnen lezen, maar er zijn ook nog andere dingen die ik wil doen die niet perse met reizen te maken hebben. Ik hoop dat ik ooit in de boekwinkel loop en dat ik daar dan mijn eigen boek daar vind. Daarvoor moet ik natuurlijk wel gaan schrijven, dus meer tijd voor maken!

Ook zou ik heel graag Italiaans willen leren. Ik vind het echt een geweldige taal, dus ik hoop dat ik het ooit zou kunnen spreken. Ook wil ik nog leren schaken en schieten op een echte schietbaan!

Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?
Zoals hierboven als stond vind ik het heerlijk om op een druilerige dag met een goed boek en een kopje thee op de bank te zitten lezen. Heerlijk onder een dekentje met wat lekkers erbij! Ook vind ik het heerlijk om af een toe een leuke romantische film of een grappige comedy te kijken! I like it! ♥

Welke superkracht zou je het liefst willen hebben?
Op dit moment zou ik heel heel heel graag alles onthouden wat je leest. Wauw, wat zou dat handig zijn tijdens het studeren van tentamens! Wanneer ik klaar ben met studeren geef ik deze superkracht met liefde over aan iemand anders, maar tot die tijd zou dit echt de hemel zijn! Helaas heb ik die superkracht niet, dus ik zal op de ouderwetse manier alles in mijn hoofd moeten proppen!

Zou je 10 jaar korter willen leven in ruil om rijk te zijn?
Ik vind dit best een lastige vraag. Ik hoef niet perse 100 te worden. Er zijn wel een heleboel plekken die ik nog wil bezoeken en dingen die ik nog wil doen en dat kost nou eenmaal geld. Als ik in ruil daarvoor 90 mag worden, in plaats van 100 zou ik dat direct doen! Maar je weet niet hoe oud je wordt en ik vind wel dat je elke dag die je krijgt moet koesteren. Mmm… niet echt een eenduidig antwoord dus!

Wat zou je absoluut niet kunnen missen?
Mijn boeken? :p Ik denk dat het wel heel moeilijk zou worden, maar ik denk dat ik best zonder boeken zou kunnen leven. Ik zou daarentegen niet zonder mijn vriend kunnen! We zijn nu ruim 5 jaar samen en kenden elkaar daarvoor ook al een hele tijd. Ik zou echt niet weten wat ik zonder hem zou moeten!

In welk tijdperk zou je willen leven?
Ik zou het helemaal niet erg vinden om in de tijd van Jane Austen te leven. Ja, ik weet het. Vrouwen hebben decennia gestreden voor de rechten die wij nu hebben en daar ben ik ook dankbaar voor. Maar die tijd heeft ook zeker zijn charmes (en niet alleen die kleding). Het leven was zoveel rustiger (geen tv, internet en social media). Ik zou toen best willen leven!

Kook je liever of bestel je liever eten?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik een grote hekel heb aan koken. Als ik dus voor mijn eigen eten moet zorgen dan zou ik dat zeker vaak bestellen. Gelukkig heb ik een geweldige vriend die wel kookt (en ook nog lekker ook!). Als hij kookt dan eet ik dat liever!

Ben je een pessimist of een optimist?
Ik had hier liever gezegd dat ik een optimist zou zijn, maar ik ben toch echt wel een beetje een pessimist (wel met een positief randje). Over het algemeen is het glas wel half vol, maar toch kan ik best negatief tegen sommige dingen aankijken. Dit vind ik best jammer, want ik denk dat ik het leven een stuk vrolijker zal zijn als je een optimistischer insteek hebt.

Zo. Hebben jullie mij ook een beetje beter leren kennen. Ga jij de tag ook invullen? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.