Mijn Ultieme Travel Bucket List

Een tijdje geleden kon je mijn bucket list lezen met alle Europese steden die ik nog graag wil bezoeken. Maar ook buiten Europa zijn er nog heel wat plekken waar ik heen zou willen gaan. Vandaag deel ik mijn ultieme travel bucket list, een lijst met plekken die ik hopelijk de komende jaren mag bezoeken.

New York
Ik denk dat iedereen wel een bepaalde plek of stad heeft waar je echt heel graag en al heel lang heen wilt. New York is dat voor mij. Ik weet niet eens wanneer mijn obsesssie voor deze stad is begonnen, maar ik schreeuw al jaren dat ik heel graag naar deze stad wil gaan. Helaas is New York een van de duurste steden ter wereld dus voor een stedentrip van een week ben je al snel heel wat centjes kwijt. Maar goed, op dit moment zijn wij aan het kijken of wij in februari een week naar NYC kunnen gaan. City that never sleeps, here we come! new-york-1 new-york-2

Zuid-Afrika
Ik ben gek op dieren en een van de mooiste sights die we in Sri Lanka en Bali hebben gedaan had toch wel te maken met de wilde dieren. Een van de redenen om ook naar Zuid-Afrika te gaan is om een safari te maken, in ieder geval één, maar meerdere mag natuurlijk altijd… 😉 Eigenlijk zijn mijn vriend en ik helemaal verliefd op dit land geworden nadat Wie Is De Mol daar een aantal jaren geleden opnames hadden. Volgens experts is de winter de perfecte periode om Zuid-Afrika te bezoeken en op dit moment gaat dit niet lukken met studie/werk, maar als ik een ‘echte’ baan heb plannen wij zo snel mogelijk een reis naar dit land!

SONY DSC

zuid-afrika-2

Als ik bovenstaande plekken heb bezocht kan ik als een gelukkig mens sterven. Nee grapje, er zijn nog veel meer plekken die ik graag zou willen zijn, maar New York en Zuid-Afrika staan toch wel hoog in de top!

Thailand
Ik hoop in de toekomst ook hopelijk nog een trip te maken naar Thailand. Het liefst een rondreis waarbij je alle schoonheden die dit land te bieden heeft mag bekijken. Ik ben razend benieuwd naar het bruisende Bangkok, maar ook lijkt het me heerlijk om te relaxen op de vele stranden die het land rijk is. Voor dit land geldt volgens mij hetzelfde als bij Zuid-Afrika, de winter is de perfecte tijd om hierheen te gaan. Ook dit land moet dus nog even wachten!thailand-1 thailand-2

Cuba
Het liefst zou ik nog gisteren op het vliegtuig stappen om een paar weken naar dit land te gaan. Men zegt dat je hier zo snel mogelijk heen moet gaan omdat anders de Amerikaanse cultuur de Cubaanse cultuur kan overstemmen. Sinds kort begint de relatie tussen Amerika en Cuba langzaam te verbeteren dus het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat je veel Amerikaanse straatbeelden in Cuba zult vinden. Als je dus het echte Cuba wilt leren kennen zul je snel je koffer moeten pakken. Hopelijk vinden wij de komende tijd een moment (en natuurlijk het geld) om een tripje naar dit land te maken.cuba-1 cuba-2

Mexico
Ik heb me nog niet echt in dit land verdiept, maar ergens heeft Mexico altijd al een beetje aan mij getrokken. Ik kan niet echt goed beschrijven waarom ik nu precies naar Mexico wil, maar het is gewoon zo! 😛 De bovenstaande bestemmingen zullen denk ik eerder bezocht worden, maar zo gauw ik een meer gevulde bankrekening heb (of de jackpot win), zit ik denk ik heel snel in het vliegtuig naar Mexico!mexico-1 mexico-2

Naar welke plekken zou jij nog graag willen gaan? Heb jij een ultieme travel bucket list?

Liefs,
Marleen

 

You may also like

3 reacties

  1. Ik zou heel graag ooit een keer naar Japan gaan. Al van kinds af aan heb ik een fascinatie voor dit land, wat door mijn karatetrainingen alleen maar is aangemoedigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.