Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Marleen en de persoon achter Favoritez. Wil je mij beter leren kennen? Neem dan een hier kijkje! In deze eerste blogpost laat ik je zien hoe Favoritez tot stand is gekomen en waarom ik ervoor heb gekozen om een blog te beginnen.

Waarom een blog?

Ik liep al maanden, misschien wel een jaar, met het idee om een blog te starten. Ik genoot al tijden van het lezen van alle blogs die voorbijkomen en het begon steeds meer te kriebelen om ook zelf een klein plekje op het internet te hebben. Bij veel boeken die ik lees denk ik, goh wat zou het leuk zijn om daar een recensie van te schrijven en te delen op mijn eigen site. Als ik een musical, evenement of iets anders bezoek zitten er altijd ideeën voor een artikel in mijn hoofd en ook poppen er af en toe andere ideetjes naar boven voor een leuke blogpost!

Waarom Favoritez?

De wens om een blog te beginnen zat dus al een tijdje in mijn hoofd, maar dan moet je nog een naam bedenken. En wow, dat is lastig! Vele namen zijn genoemd en belandden uiteindelijk in de prullenbak. Uiteindelijk kwam uit alle brainstormsessies Favoritez naar voren. Favoritez omdat ik al mijn favoriete dingen uit het leven met jullie wil delen. Boeken, series, evenementen, reizen en toffe plekjes om te bezoeken. All my favorite things kun je wel zeggen!

Wat kun je verwachten?

Zoals je hier kunt lezen ben ik onder andere dol op lezen en reizen. Daarom verschijnt er minimaal één keer per week een recensie van een boek online. Ook kun je elke week op vrijdag een artikel over reizen lezen. Daarnaast vind je regelmatig boekige blogjes, tips met leuke hotspots, verslagen van evenementen en elke maand een update met alles wat ik die maand heb gedaan en gelezen!

Dat was alweer mijn eerste artikel! Yes, het is dus officieel! Ik heb een eigen blog! Kijk gerust even rond! Laat je een reactie achter? Vind ik leuk!

Liefs,
Marleen

Ps. Volg mij op Bloglovin, Twitter en Facebook!

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.